BOB Chauffeur

Een BOB chauffeur van Eagle, daar kunt u mee thuis komen!

U huurt bij Eagle Directievervoer & Chauffeursdiensten een BOB, zodat deze u na een diner of feestelijke aangelegenheid in uw eigen auto veilig naar huis rijdt.
U wordt ter plaatse opgehaald, op elk tijdstip en naar elk gewenst adres gebracht. Discretie verzekerd!
 
bob-chauffeurEagle Directievervoer & Chauffeursdiensten heeft opgeleide chauffeurs in heel Nederland. Alle chauffeurs zijn streng geselecteerd op rijvaardigheid en representativiteit. Uw chauffeur heeft de route zorgvuldig voorbereid en staat ruim op tijd voor u klaar. De chauffeur heeft een geheimhoudingsclausule ondertekend.

De prijs en tijden
De prijs wordt berekend aan de hand van het aantal gereden kilometers in uw auto, een eerste aanleg en indien nodig een wachttarief.

De chauffeurs
Wanneer u een Bob chauffeur van Eagle bestelt, dan bestelt u een plezierige en veilige rit naar huis. Daarom worden de Bob chauffeurs van Eagle met grote zorg geselecteerd. Wij letten niet alleen op rij-ervaring en rijvaardigheid, maar ook op sociale en communicatieve vaardigheid. Daarbij speelt representativiteit een zeer belangrijke rol. Al onze chauffeurs hebben minimaal zeven jaar rij-ervaring en zijn door onze rij-instructeur bijgeschoold op rijvaardigheid.

U kunt uw Bob herkennen aan zijn outfit; een donker kostuum en een bedrijfspas van Eagle Directievervoer & Chauffeursdiensten in zijn hand. Daarnaast is uw Bob te herkennen aan zijn vlekkeloze rijstijl, zijn respect voor u en uw bezit, een goede kennis van de verkeersregels, discretie en aan zijn motivatie en flexibiliteit om u goed van dienst te kunnen zijn.

Onze Bob’s zijn en voelen zich verantwoordelijk voor u en uw medepassagiers, maar ook voor uw kostbare vervoermiddel. Wanneer de chauffeur naar u toe komt, heeft hij een uitgebreid trainingsprogramma succesvol afgerond. Wij zijn er dan zeker van dat wij de juiste Bob naar u sturen.

Wilt u weten wat Eagle Directievervoer & Chauffeursdiensten voor u kan betekenen?
Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op. Graag overtreffen wij ook uw verwachtingen!